Как да изберем бебешка количка

Количката е една от първите покупки, за които се сещаме, че ще ни е необходима, когато очакваме наследник. Безспорно на пазара има огромен избор от видове и марки, разбира се и на най-различни цени и ако сте родители за пръв път лесно ще се изгубите във видовото многообразие. На какво да обърнете внимание вижте в следващите редове!

Безопасност Сигурността на детето е на 1-во място. Ще използвате количката постоянно, за това бъдете сигурни, че можете да разчитате на стабилността ѝ.

Комфорт Детето безспорно има нужда от комфорт. Кошовете трябва да предоставят максимално удобство на детето, а също плавното возене е от изключително значение.

Лесна употреба Да се управлява лесно, освен това трябва да можете да я сгъвате и разгъвате лесно, трябва да можете да я вдигате без много усилия по стълбите, да можете да я управлявате с една ръка и да проверите дали плата на количката се сваля и пере.

Мултифункционалност Някои родители купуват количка, след това се сдобиват с нов модел, резултат от промяната в нуждите им. През първите месеци някои предпочитат колички с един кош, след това преминават към по-олекотен вариант. Други пък предпочитат да се снабдят с адаптивна количка – тип 2 или 3 в 1, която ще продължи да отговаря на нуждите на детето докато расте. Какво ще изберете вие е въпрос на личен избор.

Компактност Помислете къде ще съхранявате количката, дали ще влезе лесно в багажника на автомобила, също в асансьора и в антрето. Запишете си размерите и проверете преди покупката.

Разумна цена Ценовият диапазон на количките на пазара е изключително голям. Опитайте се да намерите златната среда. Не е разумно да залагате на евтини колички със съмнително качество, но пък и да давате купища пари за количка, пак не е гаранция, че ще останете удовлетворени на 100%.

Изборът и закупуването на количка е още един от вълнуващите моменти при подготовката за новия член на семейството – насладете му се!

Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с мен! 

Можете да посетите и да се абонирате 🔔 за канала в YouTube 🎞️ ОТ ТУК

Последвайте ме в Instagram ОТ ТУК

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s